Yhä useampi löytää sen oikean netistä. Se onnistuu varmimmin tietyillä keinoilla, selviää tuoreesta tutkimuksesta.

Tuore tutkimus kertoo parhaat vinkit siihen, miten etenet virtuaalimaailmasta ihan oikeille treffeille.

1. Tinder, Be2, Match.com, Firstdate?

Suurin osa kirjautuu deittipalveluun suin päin. Hätäily kostautuu myöhemmin, sillä erilaiset tyypit käyttävät eri sovelluksia. Jos valitset heti aluksi väärin, saatat menettää mahdollisuutesi löytää juuri sen oikean.

2. Kuvan voima

Profiilikuva on ehdoton must; älä jätä sitä julkaisematta. Mutta tiesitkö, että ystävien keskellä poseeraavat pärjäävät parisuhdepelissä parhaiten?

3. Etiketti hallussa

Kirjoita tiiviisti ja ymmärrettävästi, perustele mielipiteesi ja vastaa viesteihin ripeästi.

4. Unohda täydellisyys

Ole hauska rivien välissä, älä kehuskele kömpelösti olevasi ”nokkela kaveri”. Vaikka haluat tuoda itsesi esiin myönteisessä valossa, muista kohtuus. Liika täydellisyys työntää luotaan. Parhaiten onnistut, kun saat toisen tuntemaan olonsa erityiseksi.

5. Nimi on enne

Jos palvelussa käytetään nimimerkkejä, valitse alkukirjain aakkosten alkupäästä. Heitä tutkitusti onnistaa parhaiten. Käytä myönteisiä ilmauksia, sillä kielteisyys karkottaa potentiaaliset kandidaatit. Miehiin vetoavat ulkonäköä korostavat ja naisiin älykkyyttä esiin tuovat nimimerkit. Ylipäätään naisia viehättää miehissä rohkeus ja riskinotto ennemmin kuin kiltteys, miehiä taas fyysinen olemus.