Suosittu ja helppokäyttöinen

Firstdate.com -sivusto on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Tämä treffipalvelu on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi Pohjoismaiden suosituimmista maksullisista sivustoista. Palvelussa käy päivittäin noin 100 000-200 000 kävijää, joista osa on suomalaisia, joten seuraa etsiviä ainakin riittää määrän puolesta.

Käyttäjien ikähaarukka on laaja, vaikka palvelu mainostaa itseään erityisesti alle 35-vuotiaille sinkuille tarkoitettuna treffipalveluna. Myös vanhempia käyttäjiä kuitenkin löytyy ja syntymävuosivalikossakin riittää vaihtoehtoja. Plussanan sivustolle on hyvä tasapaino nais- ja mieskäyttäjien määrän välillä, eikä kumpikaan sukupuoli ole yliedustettuna.

Rekisteröityminen on ilmaista ja nopeaa. Profiilia varten tulee vastata peruskysymyksiin ulkonäöstä, koulutuksesta, lemmikeistä, työtilanteesta, lapsista, seksuaalisesta suuntauksesta ja muista perusasioista. Myös lyhyt esittelyteksti on osa profiilia. Tekstien tulee olla asiallisia, sopimattomat profiilit poistetaan. Luottokorttitiedot tulee antaa, mikäli on kiinnostunut tutustumistarjouksesta, joka antaa laajemmat työkalut käyttöön, mutta rekisteröityä voi tosiaan ilmaiseksi ja tutustua palveluun.

Kaupunkilaisille ympäri maan

Kotimaan osalta maantieteellinen rajaus liittyy suurimpiin kaupunkeihin. Helsingin, Tampereen, Turun lisäksi palveluun kuuluu muun muassa Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Kotka, Oulu ja Vaasa.

Facebookin kautta rekisteröityminen on yksi toimiva vaihtoehto profiilin luomiseen ja se takaa osaltaan käyttäjien henkilöllisyyttä.

Tutustumistarjous ja treffitakuu

Tutustumistarjouksena palvelu tarjoaa parin euron kuukausijäsenyyttä, joka muuttuu kestotilaukseksi. Tämä kannattaa ottaa huomioon, mikäli pelkkä kokeilujakso kiinnostaa. Tämän hetken pääsiäistarjouksena pääset kokeilemaan 10 sentillä kaikkia palveluita viikon ajan!

Jos Firstdate -palvelun käyttäjä ei ole puolen vuoden aikana onnistunut yksienkään treffien järjestämisessä, voi palveluun maksetut rahat saada takaisin. Tämä edellyttää aktiivisuutta ja tiettyjä muita kriteereitä. Muun muassa profiilitietojen on oltavat kattavat ja profiilissa tulee olla kuva. Sellainen kuva, josta ei heti käyttäjää heti tunnista, on hyvä vaihtoehto sellaisille, jotka haluavat pitää tunnistettavuutensa syystä tai toisesta miniminä.

Kuten tyypillistä treffisivustoille, naiset saavat yleensä enemmän viestejä kuin miehet, vaikka Firsdate.com palvelussa onkin suhteellisen hyvä tasapaino mies- ja naisprofiilien määrissä.

Firstdate.fi -deittipalvelun erityispiirteet

  • Sivusto satsaa käyttäjiensä turvallisuuteen ja yksityisyyden suojaan
  • Toimiva tasapaino mies- ja naisprofiilien välisessä määrässä, kumpikaan sukupuoli ei ole yliedustettuna
  • Palvelu keskittyy erityisesti 18-35 vuotiaisiin sinkkuihin, vaikka muutkin ikäryhmät ovat edustettuna
  • Maantieteelliset hakualueet rajautuvat kunkin pohjoismaan suurimpiin kaupunkeihin, joten on hyvä tarkistaa kuuluuko oma kotipaikkasi näihin mukaan
  • Rekisteröityminen Facebookin kautta onnistuu
  • Kultajäsenyyden hankkiville tarjotaan treffitakuuna rahoja takaisin mikäli treffien järjestäminen ei yrityksestä huolimatta onnistu
  • Kattavat ominaisuudet ja suuret käyttäjämäärät vakavaa suhdetta etsiviä partneriehdokkaita

Liity ilmaiseksi! www.firstdate.fi